Palvelut

Käännöspalvelut

Etsitkö käännöstoimistoa Tampereella? Teen useimpien aihealueiden käännökset suomesta englanniksi sekä englannista ja ruotsista suomeksi:

  • lehtien, kirjojen muiden taitettujen tekstien käännökset suoraan taittoon InDesignissa ja Publisherissa alk. 35 €/sivu (+alv.)
  • käyttöturvallisuustiedote englanniksi alk. 150 € (+alv.)
  • juridisten tekstien käännökset (esim. sopimus englanniksi) alk. 0,40 €/sana (+alv.)
  • käyttö- ja asennusmanuaalien ja muiden teknisten tekstien käännökset alk. 0,15 €/sana (+alv.)
  • tekstitys englanniksi tai muu ohjelmatekstityskäännös alk. 17 €/ohjelmaminuutti (+alv.)
  • sekä muut käännökset, myös alihankintana käännöstoimistoille.

Yleisimpien käännöstöiden listahinnat

Ota yhteyttä

Transcreation ja copywriting

Onko yrityksesi aikeena vallata kansainväliset markkinat? Markkinointiviestinnän lokalisointi uudelle markkina-alueelle vaatii monikielisen viestijän harjaantunutta silmää kielen ja kulttuurin tuntemukseen. Erikoistun kansainväliseen markkinointiviestintään, jolla yrityksesi markkinointistrategia saadaan kantamaan hedelmää myös Suomen ulkopuolella.

Ota yhteyttä

Kielenhuolto suomeksi ja englanniksi

Oikeakielisyys on yrityksen viestinnässä tärkein uskottavuuden merkki; hyväkään sisältöstrategia ei auta, jos pilkut ovat missä sattuu. Kielenhuoltajana teen tarpeidesi mukaan joko pinnallisen oikoluvun tai syvemmän tekstintarkistuksen, jossa ehdotan myös parannuksia esimerkiksi tyyliin ja rakenteeseen. Huollan kielen myös tutkimusjulkaisuihin, kirjoihin ja opinnäytteisiin.

Ota yhteyttä

Tekninen dokumentaatio

Onko sinulla laite tai ohjelmisto, joka kaipaa dokumentaatiota? Laadin käyttöohjeet ja asennusmanuaalit suomeksi ja englanniksi tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä